browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Wie ben ik.

Pict0026

Ik ben geboren 11 september 1944 in Amsterdam. De behoefte om te gaan tekenen en schilderen had ik altijd al, echter er was nooit iets van gekomen. Door een advertentie in de krant, waaarin ik las over een open dag bij Adry Deekens in Waalwijk, ben ik daar eens gaan kijken. In 1991 ben ik bij haar begonnen te schilderen met olieverf. Nadat Adry in 1995 stopte met haar schildersclub, ben ik bij Wivine Vervaeke in Waalwijk terechtgekomen. Hier ben ik tot en met april 2012 altijd met veel plezier naar toegegaan, ik heb daar afwisselend met aquarel- en olieverf gewerkt. In 2012 ben ik thuis begonnen aan een groot 2-luik waarop ik een impressie van een reis naar Kenia aan het schilderen ben. Voorheen heb ik geïnspireerd door natuurfilms, boeken en reizen naar Tanzania, Kenia en Zuid Afrika ook diverse jaren hoofdzakelijk realistische schilderijen van dieren en mensen van Oost- en Zuid Afrika geschilderd. Deze impressie is van onze eerste reis naar Kenia en zat al enkele jaren in mijn hoofd, het einde is inmiddels in zicht. Daarnaast volg ik nu ook een aquarelcursus. De impressie van mijn eerste reis naar Kenia is inmiddels afgewerkt en op de site te zien bij de tab schilderijen Afrika.